Παροχές ασπρος ποταμος





SPONSORAS WEB TV

Ασπρος Ποταμός  Μακρύγιαλός Κρήτη - Ελλάδα
Τηλ:(0030)28430.51694
Φἀξ: (0030)28430.52292



Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή από τις 9:00-14:00 και από τις 17:00-20:00.
Έξω από τη ρεσεψιόν είναι ο πίνακας ανακοινώσεων. Αν η άφιξή σας στον Άσπρο Ποταμό είναι εκτός του ωραρίου λειτουργίας της ρεσεψιόν θα υπάρχει χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων  με το όνομα σας και τον αριθμό του σπιτιού όπου θα μείνετε.
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των πελατών μας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου έως τον ξενώνα και από τον ξενώνα προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατόπιν συνεννόησης.
Αν έχετε έρθει με τα μέσα συγκοινωνίας αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από τη στάση του λεωφορείου στον ξενώνα και πίσω ανεξαρτήτου ώρας κατόπιν συνεννόησης.
Αν επιθυμείτε να σας ετοιμάσουμε πρωινό πρέπει να μας το πείτε μια μέρα πριν. Το πρωινό σερβίρετε στην  αίθουσα υποδοχής την ώρα που εσείς επιθυμείτε αλλά όχι πριν τις 9:30 το πρωί.
Στη ρεσεψιόν υπάρχει βιβλιοθήκη από όπου μπορείτε να δανειστείτε όποιο βιβλίο θέλετε.
Υπάρχει υπολογιστής και εικοσιτετράωρη σύνδεση στο internet καθώς και wi-fi. Η χρήση του είναι δωρεάν.

Ρωτήστε μας για ομπρέλες θαλάσσης, στρώματα θαλάσσης, ρακέτες, κλπ πριν αγοράσετε. Ίσως τα έχουμε στον ξενώνα από προηγούμενους πελάτες.
Ρωτήστε μας κάθε είδους πληροφορία για φαγητό, για ημερήσιες εκδρομές, για παραλίες και για ότι άλλο θελήσετε να μάθετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Αν χρησιμοποιήσετε το BBQ του ξενώνα, παρακαλώ μην ξεχάσετε να σβήσετε εντελώς τα κάρβουνα μόλις τελειώσετε.


Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και καθαριότητα κάθε δεύτερη μέρα.